Portfolio

Belastingdienst Academie

Voor de Belastingdienst Academie (via Cinop) werk ik aan het online toegankelijk maken van de Taakgerichte Opleiding voor nieuwe E en F medewerkers bij de Douane. In samenwerking met een Adviseur Leerstofontwikkeling ontwerp, ontwikkel en evalueer ik elf basis- en verdiepingscursussen binnen de opleiding. Ik richt de digitale (Moodle) leeromgeving in en bereid docenten voor op het online lesgeven via Webex.

Taaltutor

Voor Taaltutor schreef ik een advies voor de inkoop van een digitale werk- en leeromgeving. 

Samen met Taaltutor biedt ik maatwerk ondersteuning –  in de vorm van een helpdesk, advies of training – aan taaldocenten op het gebied van online lesgeven. 

Meer Leren en Ontwikkelen

Binnen Meer Leren en Ontwikkelen bundelen Mirjam Zuijdgeest en ik onze krachten. We bieden onder andere op maat gemaakte (online) escaperooms voor teams aan. Bekijk hier een preview van onze online escaperoom over Passend Onderwijs. 

Kiwa Training

Voor Kiwa Training   (via  Tekst-2000/B1) werkte ik aan het nieuwe blended leertraject Energietransitie en Duurzame EnergieDit leertraject bestaat uit een Introductie Energietransitie en Duurzame Energie en uit twee specialisaties: Opleiding Energietransitie: Gastechniek en Opleiding Energietransitie: Elektrotechniek.

Ik maakte het projectplan en was projectleider, ontwerper en ontwikkelaar. Ook verzorgde ik (tussentijdse) evaluaties. Samen met een aantal interne en externe inhoudsdeskundigen, onderwijsexperts en een LMS-consultant werkte ik aan de ontwikkeling van online leermiddelen (o.a. in Articulate Rise) en aan de vormgeving en inrichting van een online leeromgeving (Moodle).  

In dit nieuwsbericht van Kiwa lees je hoe de Introductie Energietransitie en Duurzame Energie in september 2019 feestelijk van start ging.

Stichting Lokale Fondsen Nederland

Voor Stichting Lokale Fondsen Nederland  (via Future Learningwerkte ik aan de online modules ‘Bestedingsbeleid’ en ‘Oprichting & Organisatie’. De modules werden ontwikkeld in Articulate Storyline en worden aangeboden binnen een online leeromgeving (Ilias). Ze maken deel uit van een blended leertraject, waarin ook een online forum en fysieke bijeenkomsten (workshops en masterclasses) worden aangeboden. 

Ik was de projectleider en ontwerper en werkte samen met de opdrachtgever, inhoudsdeskundigen, een LMS consultant, een ontwikkelaar en een animator

Als opleidingsadviseur schreef ik in deze periode ook een visie en advies over ‘ondersteuning van de ontwikkeling van lokale fondsen’ voor Stichting Lokale Fondsen Nederland. Dat deed ik samen met Nomade Training & Advies.

Movares

Binnen de afdeling Opleiding & Ontwikkeling van Movares adviseurs & ingenieurs werkte ik aan de digitalisering van het trainingsaanbod. Ik maakte een (functioneel) ontwerp voor reeks e-learningmodules en ontwikkelde één van deze modules in Articulate Storyline. Daarnaast adviseerde ik over de inzet van digitale tools voor kennisdelen en sociaal leren.